Oj

Många dagar har passerat sen jag senast skrev. Har några kvällar tänkt skriva men inte funnit inspiration eller ork. Men nu när vi sitter här i soffan och tittar på animerade Ronja tänkte jag printa ner några rader. 
.
Vi ska flytta! Känns spännande men med ett visst vemod. Älskar vårt hem så mycket och skulle kunnat bo här i all framtid :) Men i september blir det flytt några kvarter längre bort. Lite längre till skola, buss och Willys men närmre till vänner på söder! Och varsitt sovrum. Och en bättre matplats med plats för fler. Vi ska dit och kika imorgon, Texas är jätte glad! Kommer leta nytt köksbord + stolar och ny soffa (ny/nytt som i begagnat). Så har du eller någon du könner tänkt byta ut/ göra sig av med är jag kanske intresserad. 
.
Vi räknar ner till semestern. 1,5 v kvar! Texas har börjat skriva en "sommarlovslista". På den står tex äta glass, vara på landet, träna på down hill, sova över hos kompisar, baka tårta, bada och titta på film med Emelie. Känns som det mesta går att uppfylla. Vi önskar sol och värme också, just nu är det storm och 12 grader ute. 
.
 
Mätt och belåten efter gårdagens veganska burgare på Dal Baffo piren. Trevlig kväll med jobbet. 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0