onsdag

Nu skriver jag lite igen dårå.
Dagarna springer ju iväg?!? Klockan ringer halv sex, upp och äta frulle. Väcka bönan, till dagis, till jobbet. Jobba, fika, jobba, äta lunch, jobba. Hämta bönan. Träffa vänner för lek, sen laga middag. Sen lägga bönan och ja sen däckar jag. KUL LIV JAG HAR. Fast ja, det har jag. Bara att det ibland är lite för mycket måsten. Den här perfekta ytan jag hela tiden spacklar på mig. Under där finns en tjej, en mamma, som inte alltid är så jädrans perfekt. Mår skit över mina 4 kg i viktuppgång. Och ja, jag vet precis vad de där kilorna beror på. Nada motione och mycket livsnjuteri. Sen en lite motgång på jobbet. Liten alltså. Men ack så mycket det tär ändå.
.
Nästa vecka är det midsommar och då blir det fest igen. Så skönt att bara vara jag ibland alltså. :)

hej

Tappar detta helt när det är annat som tar upp ens tid. Im so so sorry. Vet ju att det iaf finns en del vänner ( och ovänner? ) som kikar in time ti time. Fasiken va amerikanskt det blev.
.
Jisses alltså. Förra helgen på Muskel. Den bästa på länge. Tid att bara vara jag. Jossan. Utan att vara mamma. Jag njöt till fullo. Det var svinkallt, men underbart. Fick tid med bästa Pauline och det gör mig lycklig. Hon är fin hon.
.
Är det någon som har ett fint tips på snygga jeans? Tajta. Alltså vråltajta helst.
.
Kul sommar vi har förresten.

muskelröck.

Ops, det var egentligen sovmorgon idag. Utan barn hemma. Men no no. Ingen sovis här. Är ju helt pirrig i kröppa över denna helg. Muskelrock it is! Vi drar vid tolv och innan dess passar jag på att sola, handla gott och lyssna på musik. Texas- Boy är på landet med sin bästa vän, morfar. Och mormor såklart.

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0