Helgen

Imorse vaknade jag klockan fem. Texas sov gott, men jag var vaken. Varför? Jag försöker somna om, men icke. Det är precis som att min kropp känner av att mer sömn behövs här inte. Jag har inga sömnsvårigheter alls. Snittar till vardags 8 timmar per natt. Eller vadå till vardags, snittar lika mkt på helgen. Somnar nästintill alltid innan klockan 22 och vaknar kvart i sex. Eller som på helgerna, vid fem. Känner mig alltid trött i ögonen, men har svårt att finna ro till att somna om. Så, det var mitt lilla issue för idag. 
.
Vi har verkligen haft härliga lediga dagar han och jag, lekt med goda vänner. Ätit gott, tränat, umgåtts med syster E och Osa, shoppat (annat än träningskläder åt mig själv dessutom!!) och idag hängt med hela stora släkten och firat farmor som fyller 80 år på måndag. Njutit av solen och haft många timmar utomhus är stort plus på lediga dagar. 
Imorgon hoppas jag på sol och en härlig löptur tillsammans med Texas. Ladda batterierna för en ny full vecka. Nu kör jag på hela juni sen är det ledigt och härlig i 4 veckor. 
.

Lilla bumbibjörn. 

Jossan

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0