BVC besök

Nu har vi precis varit på BVC. Texas har gått upp till 3600 g, det tar sig... :) Fast idag sa vår BVC sköterska att T ska få träffa en läkare som ska ta sig en titt på honom och ev kommer vi få åka till sjukan och röntga hans lilla kropp. Mest för att se om det finns något som kan göras för att hjälpa honom att gå upp ngt mer i vikt vecka till vecka. Men han följer sin lilla kurva jätte fint.

Nu är vi bara hemma en sväng för att rasta vilddjuren och ge hästarna lunch hö i hagen. Sen beger vi oss mot staden igen för att luncha med Emma och lilltösen.

sjukdommar

Min kropp är skit just nu, först drar jag på mig njursten (tror jag) och nu är det urinvägsinfektion på g. Sjukt jobbigt att vara kissnödig hela tiden, eller så känns det ju iaf. Min kropp strejkar helt enkelt. Innan jag blev med barn var jag aldrig sjuk, aldrig något krångel. Men nu jävlar, nu åker jag på det ena efter det andra.
Har tvingat min far att köpa med sig tranbärsjuice hem, har fått för mig att det hjälper?!?

Nu ska vi se vad denna dag har att erbjuda, kommer vara ute på landet hela dagen då jag inte har någon bil. Om det finns någon som väldigt gärna vill skänka bort en tar jag gärna emot den ;)

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0