Skador

Jag är inte bra på att hantera det här med smärta i kroppen. För det första: är inte den som gnäller och klagar utan biter igen och spyr inte ut åt alla hur kroppen känns. För det andra: mitt humör påverkas markant. För det tredje: jag mår psykiskt illa i huvudet. För det fjärde: jag avskyr att inte kunna använda/ vrida/ böja min kropp så som den är till för att användas. Summering: jag är just nu ingen rolig människa. Mest negativ och ledsen. Måste hålla ihop mig själv under jobbtid och försöka att inte tänka på kroppen och träningen... Hmm, lättare sagt än gjort. Tyvärr. På fredag ska jag till sjukgymnast iaf. Tills dess avundas jag ALLA som kan träna och svettas. Det sticker i ögonen på mig att se svettiga ansikten och tunga skivstänger.
.
Mvh nedstämd jag

Midsommar

Vi har haft en fantastisk helg i Värnamo. Texas har varit så duktig och haft skoj. Vi har badat, svettats, lirat fotboll, ätit gott, klappat hästar, samtalat, druckit kaffe osv.. Avslutade med lite häng på landet där det bjöds på liten ridtur för Texas. Det går just nu 3 hästar på bete där ute. Mysigt!
.
Jag har fått jobba psykiskt med att inte kunna ha full koll på mat och träning. Att frångå rutiner och lyssna på kroppen. Ingen lätt match men överlevt har jag. Men nu måste jag ta kontakt med någon sjukgymnast för vristen verkar inte bli bättre plus att ryggen känns av då och då. Men att nu se till att ringa det där samtalet.. Hmm, måste ta mig tiden...
.

Veckan

Dagarna. De rusar fram. Nu är det snart helg, tack och bock på det. Vi åker till Värnamo över midsommar och firar med vänner från förr. Veckan som gått har innehållit jobb, träning, jympa, mat och kaffe. Och de dära härliga stunderna med Texas. Kvällarna är vår tid. Då är det lugnt och vi pratar om ditten och datten. 
.
Foten känns bättre men har istället dragit på mig någon slags inflammation i nedre ryggen. Ländryggen, i erector spinae. Tänker i min stillhet att det kan handla om överträning?!? Jag lider inte av ryggen så länge jag står eller håller igång. Men när jag sitter smärtar det, med tanke på mitt jobb har jag det lite jobbigt i bilen under dagarna. 

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0