Bad och muggkaka

Fredag! Jihoo. Vi började med ett besök på badhuset. Det var en mysig och rolig stund. Texas blir modigare och modigare, denna sommaren har vart bra för honom. Mycket bad och mindre rädsla för vatten i ansiktet. 
När vi kom hem igen var mormor här och klippte min kusin Angelicas lille hund Whiskey. Jag slängde ihop ett snabbt mellanmål, den supergoda muggkakan med äpple, havregryn och kanel. Så gott verkligen. 
.
Snart blir det lunch och uppladdning inför ett grymt pass på gymmet. Lämnar Texas vid två tiden hos Våge, sen direkt till gymet. Tänker löp och armslakt. Plus låta magen jobba. 
.
Puss på er. 

Lugn och sansad

Tänkte bara skriva ett par rader innan det är dags för mig att sova. Jag ger mig själv en klapp på axeln ovh utser mig själv till "Texas bästa mamma augusti 2014". Tack vare er och mig själv har vi på tre dagar börjat ställa om våra kvällsrutiner till det bättre hållet. Då Texas sätter sig på tvären behåller jag lugn och tålamod på en fin nivå. Tre dagar har han somnat i sin säng. Det har slutat med att jag ligger där och nattar. Men det gör inget, för vi har sagt godnatt efter bokläsning och jag har hårt ur rummet och pysslat med annat. Sen har det gått en stund, han har kommit upp och gnällt/ gråtit/ osv och då har jag tagit honom i hand och bäddat ner oss. 
Låter säkert som bagateller eller helt lamt för vissa. Men jag är stolt över oss båda två. Räknar med bakslag. Men känner mig safe och lugn i tanken.
.
Skickar lite styrka åt syrran som ska in på op imorgon. Det kommer gå fint! <3
.
Och hurra för att en gammal och kär vän väntar smått till våren 2015 tillsammans med mannen i hennes liv.

Tack

Tack för alla era tips vänner. Det är helt fantastiskt hur ni alla kommer med råd, delar med er av era egna rutiner. Har pratat med Texas om att det är dags nu. Han är stor kille nu. 
Ni är många som nämt böcker. Och ja, självklart är böcker viktigt. Och missade skriva det i förra inlägget. Vi läser mycket böcker. Efter tv/paddan. Ska bara strukturera om våra tider och rutiner. Men nu så är jag så pepp på detta! 
.
Sluta inte dela med er! 

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0