Lätt träning

Idag trodde jag förkylningen hängde kvar, men det blev bättre och bättre under dagen. Så efter jobbet körde jag ett lite lättare arm/ magpass på Friskis. härligt, höll igen lite och blev inte direkt svettig. Men att dra på sig träningskläder- oh halleluja! 
.
Texas sover borta till söndag, känns tomt såklart. Det finaste jag vet är att ha honom bredvid mig i sängen. Det sista jag ser innan jag somnar, det första jag ser när jag vaknar. Men ser fram emot en lugn frukoststund imorgon bitti innan jobbet kallar i några timmar. 

Förkyld

Jag som alltid är så kaxig och säger saker med att jag då aldrig är sjuk. Det får jag ju uppenbarligen äta upp nu. För fy tusan vilken förkylning jag dragit på mig. Jag är långt långt ifrån en frisk näsa just nu. Snoret flödar och näsan är rödare än rödast. Noll ansträngning för denna kropp, måste bli kry till helgen då det är massa roligt planerat. Just nu ligger jag i soffan, smet hem från jobbet en timme. Ska tillbaka efter lunch igen. 

Hej och hå!

Jacka

Jag önskar jag hade pengarna över att köpa denna jacka åt Texas till nästa vinter. Älskar den!! Köper gärna begagnad, denna eller annat motiv. Någon som vet någon som vill sälja? Hojta till! 

Mini Rodini 

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0