2015 blir 2016

Snart är 2015 till enda. Ett år som passerat utan några större avtryck, eller? Lilla Ralf föddes och jag blev således moster för 3:e gången. Texas fick fira sin 4 års dag i härliga Göteborg med våra underbara vänner plus en heldag på Universeum. Sommarlov utan någon speciell värme, inte mycket bad men härlig ledighet på 4 veckor. Hösten innehöll mycket familjejympa och fint höstväder. Väldigt (eller ens någon?) lite sjuka?!? Peppa peppa att det hänger med in i 2016 också! Vi har lekt mycket med kompisar, både "gamla" och nya, roligt! Första stora grejen som händer 2016 är att Texas fyller 5 år och någon vecka därefter blir mami/ mormor 60 år! 
Jag tänker att 2016 ska bli ett härligt år, mycket skratt och glädje. Mycket svett och slit. Mycket gott att äta. Mycket kärlek. Mycket vänskap & gemenskap. Och förhoppningsvis ett finare år för alla i världen. 
.
Näst sista dagen på året trivdes vi på berget med familjen S. Barnen härjade och vi vuxna hade tid till samtal och skvaller. 

.
.
Avslutar med ett jätte HURRA för vår bästa Bonnie idag! 5 år! Tjohooo och grattis! 


Imorgon träffar vi nyblivna 5 åringen och resten av kaxholmsklanen + 4 personer till för att fira in det nya året! Ska bli så härligt! 

Ingen stress

Idag har jag enbart storhandlat, städat, druckit kaffe och legat i soffan. En ganska ovanlig dag i mitt liv. Inte de första skrivna orden men det sista, vet inte när det hände senast. Har vart på väg upp ur soffan många gånger men då har jag tänkt att va tusan, jag har ju 14 dagars ledighet framför mig så varför göra något annat än just slappa idag?!  Träningen ligger på hatthyllan idag och troligtvis imorgon också pga ny tatuering på magen. Det ömmar och en sit-up känns väldigt avlägset. Svett överhuvudtaget känns far away just idag. Nu kommer snart pappa och Texas hit, papi stannar på en kopp kaffe & världens godaste vita kladdkaka (googla saffranskladdkaka med mandelmassa och vit choklad, du blir ej besviken!). 
.


Texas Monkifamily & superhjältefamily. 

26/12

Snart iväg mot farmor Gunn på julfika tillsammans med familj och släkt. Pappa har 6 syskon och sammanlagt är vi nog 23? 24? kusiner och sen våra egna barn på det. Stor släkt! Fast idag kommer nog ett bara ett axplock. Vi har hunnit med lite förmiddagsträning och mysig köpelunch här hemma. Och prick nu ska jag försöka dra på mig ett anständigt ansikte. 


Texas i sin snygga banandress + svans! 

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0