Festen

Tack för igår! Mycket glädje, dans, god mat, fint folk. Jag var nykter men det hindrade inte mig att bjuda på skönsång till Broder Daniels - Shorline. Martina, jag tror jag tackar å allas vägnar... Festen var perfekt! 
.

.Möte

Var idag på möte på skolan här bakom vårt hus. Texas kommer efter sommarlovet att börja i en s.k "5-års grupp". Då det är så mycket yngre barn som måste få plats på förskolorna här har de sen några år tillbaka flyttat över 5-åringarna till skolan. De går kvar i förskoleverksamhet men på skolan istället för där de är nu. Blev positiv när de berättade om sin utomhuspedagogik. Att de förlägger mycket av tiden utomhus i skogen, vid vätterstranden samt längre utflykter. Sen arbetar de mycket kring saker de upptäcker när de är ute. De jobbar också mycket med matematik, språket och drama. Texas har varit och hälsat på några gånger plus provat äta i matsalen. Han ser mycket fram emot att börja. Och pedagogerna kändes så himla bra! 

Ögon som värker

Idag har jag varit så trött i ögonen att jag mellan lektionerna (5 min) fick gå in på toa och sätta mig att blunda. Få vila ögonen någon liten minut genom att ha ögonlocken stängda. Så jobbigt att känna sig så låg. Dagarna när ögonen värker och bara vill blunda är som tur är inte allt för många men när de väl kommer mår jag inte bra. 
.
Men nu ska ögonen allt få blunda. I hela 7,5 timme. Skönt! 

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0