Trött

Jag är trött. Har ont i nacke, bakhuvud och upp under öronen. Tjock inne i halsen. Säkert sjuk men tilllåter inte mig själv att känna efter. Idag grät jag. Massor. Allt som varit eskalerade efter det att jag upptäckte skador på golvet efter att Erikshjälpen varit och hämtat soffan i gamla lgh. Jag var själv inte på plats. Och visste alltså inte att skadan skett. 
De säger att de inte såg/ märkte att detta hände?!? Min fantastiska pappa ska försöka hjälpa mig imorgon att få tag i rätt person att tala med. Jag har landat i tanken att jag kanske måste betala för byte av golv men jag tycker såklart det känns så jobbigt då jag själv inte orsakat detta. 
.
Det som sen gjorde mig glad och rörd var denna fantastiska och efterlängtade inflyttningspresent: 
TACK vänner. Det värmer mitt hjärta gott! Längtar till första koppen imorgon bitti! 

Ny vecka

Har haft spänningshuvudvärk och inte alls känt mig speciellt rolig senaste dagarna. Det där med att vara en god och närvarande vän, hmmm, där ligger jag i lä. Jag är trött helt enkelt. Behöver egentkugeb ladda upp, men nu väntar en fullspäckad jobbvecka. Så dags att sova. Nästa vecka ska jag bli bättre på att vara den jag egetiigen är. 

Frånvarande

Jag är en frånvarande vän just dessa veckor. Orkar vare sig ringa eller höra av mig till någon, men jag tänker på er alla!  Men snart är jag förhoppningsvis lugn och tillfreds med livet igen. Måste hinna med städning på Birkagatan, får ta helgen till det. Vi bor nu på Banérvägen och det käns bra, vi gillar vårt nya hem! Mycket kvar att fixa och dona med men vi har en go känsla i kroppen! 

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0