en vecka senare

Oj oj, här glöms visst bloggen bort. Kanske borde sluta helt. För vem vill läsa en blogg som uppdateras en gång i veckan? Hihi.. Martina? ;)
Jag har haft en helt underbar helg uppe i Sthlm. Fick efter flera månaders uppehåll träffa min kära Pauline. Och Sanna, Jossan och Elin. Och det hörrni, det var helt förträffligt. Att få ligga och snacka med Palle och oss. Våra minnen och våran tid ihop fick mig nästan att fälla en tår. Att sen få snacka barn med Elin och lill Jossan gjorde min varm i hjärtat. Och lilla Sanna. Denna lilla sötsak. Kärlek till er.
Texas var på landet och hade det fint. Tyvärr avslutades helgen med lite tråkigheter för min mor. Hennes kropp säger tyvärr ifrån mer och mer med tiden. Tur då att det finns en bra sjukvård i Sverige.
.
Det bästa med hela den här helgen och dessa dagar är att de däringa fina människorna fick mig att inse att Muskelrock är platsen att vara på om en månad. Och jaaa, igår köpte jag biljett. Så den sista maj drar jag ner till Växjö och lever festivalliv. I'm so happy!
.
Nu väntar jag på att tvätten kan bli klar så jag kan få sova.
.
Imorgon tar jag med mig mitt barn och möter upp vänner för en förmiddag på Vissmålen. Texas ska få påbörja sin cowboy karriär hade jag tänkt ;).

Måndag

Oh, nu är denna vecka igång. Måndag. En lång dag på jobbet. Klockan ringer halv sex. Snortidigt. Kanske lite för tidigt till och med. Men jag är en sådan person som verkligen måste ha gott om tid på mig på mornarna. Äta frukost, smina mig, borsta håret, klä på mig och sen väcka bönan. Vi måste även hinna med lite lek och mys i sängen innan det bär av mot dagis/ jobb.
.
På fredag tar jag pappis bil och brummar mot Stockholm. Det ska bli så förbannat jävla gött rent ut sagt. En helg då jag bara kan tänka på mig själv och mina kära vänner. Texas ska vara med sin moster Mathilda och sen med mormor& morfar. Lite tråkigt att Palle inte får träffa honom, men i sommar ska de busa istället.
.
Nästa vecka den 1 maj, ska vi till Vissmålen på Vissmålens dag. Mys! Sen vill ni gärna gå och bada någon gång framöver. Vem vill hänga på?

nostalgi

 

Älskar denna bild på syrrorna ridigt 90-tal.

Så jädrans goa.

.

Och denna på mig och min första ponny Rosita. Plus faster Lena.

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0