Helgen gick så fort

Denna helg sprang iväg i fasligt fort tempo. Jag borde vara fulladdad med energi men känner mig lite halvmatt. Inget förkylningssymptom eller dylikt utan mer i huvudet. Fick iaf till ett svettigt underkroppspass på Friskis idag innan Texas kom hem. Har också hunnit rensa lite kläder. Måste kolla över vad som finns inför vintern åt lilleman. 

Fin cykleltur hem från city tidigare idag. 

.
Igår var jag, mamma, Elvira & gammelfarmor Gunn i Mullsjö på 3 års kalas för kusin Loke. Så trevligt, mkt kaffe och sockerhöga kids.,

Ledig kväll

Klockan slog 20.00 och jag låg i sängen. Och här ligger jag fortfarande. Texas är på bortaplan i helgen så jag tycker ju själv att jag borde passa på att dansa på bordet. Men nja, jag njuter av god mat och tidig läggdags istället. När jag lämnat av T drog jag till badet. Intervallsprang 5K, cyklade 1mil och simmande några längder.. Har ett mål att nästa sommar genomföra ett mini thriatlon och tänker lägga upp någon slags plan inför detta. Simningen kommer dock alltid vara min svagaste punkt..

Magen skrek efter mat när jag kom hem så jag gav den blomkålsbiffar med tacokrydda, ostfyllda champinjoner/ rödbetor med chevre/ kålrotspommes/ zuccini/ paprika. Allt detta grillat i ugnen. Jag åt och fick matkoma. Men efter sådär 10 min hade jag kunnat äta lika mkt igen. 

Träning

Flåsade högt här hemma när jag körde igenom tisdagens underkroppspass här hemma. Jag tänkte om kring min träning nu när vardagen drog igång efter sommaren. Måndag & tisdag tränar jag hemma. Onsdag vilodag. Torsdag är jag på Friskis. Fredag Friskis el hemma. Lördag & söndag träning eller vila. Känner ett lugn i detta upplägg. Jag kan inte hålla på att dra med Texas till Friskis 4-5 dagar i veckan. Men träna vill jag, mår bra av att känna svetten rinna på kroppen. Så då gör jag så gott jag kan med de redskap jag har här hemma några dagar i veckan. 


Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0