Ottan

Det var en jobbig väckning imorse. Stackars lilla barn att behöva slitas upp så där i ottan. Och han bad om att få stanna hemma. Jovisst, jag hade hellre vart hemma jag med. Men nu kickar vi denna vecka. På torsdag är det helg igen. (Bör tilläggas att när vi väl kommit hemifrån är T glad och vill inte att jag ska hämta förrän klockan fem..) 

Påsken

Perfekt påskafton igår. Vädret, maten, godiset, glädjen, kaffet, träningen och familjen. Så glad för allt som tankar på energidepåerna. 
.
Vänner, jag saknar er. Och ber om ursäkt om jag är dålig på att visa hur mycket ni allihopa betyder för mig. Men den där energin går liksom åt till mig, Texas, vardag och träning. Önskar jag kunde spontanåka hem till er alla på kvällsmat då och då... Men men, ni får tänka att jag iaf vill men ändå inte kan liksom.. Älskar er! 

Långfredag

Långfredag. Vi startar tidigt här som alltid. Frukosten ligger sen någon timme tillbaka gott i magen. Snart hoppar vi på bussen till Friskis. Tyvärr blev våra förmiddagsplaner inställda pga sjukdom. Så trist, vi skickar kramar och styrka!  Vi får hitta på ngt annat att sysselsätta oss med. Har missat att det är någon slags våffeldag idag?!? Hmm, tål att tänkas på... Tänk sylt, grädde, våfflor i ett litet inferno! 
.
Igår grattade vi mor som blev 60 år, jag bakade smarrig citronpaj och tog med ut till landet! Den uppskattades av både stora & små! Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0