Scones

Ingen semla men däremot scones i stora mängder till kvällsmat tillsammans med Sofie och barnen. Gott! Och tack för presenterna till både mig och Texas, det uppskattas mycket! .
.
Veckan rullar på, igår körde jag familjefys med ett fantastiskt gäng! Så himla kul att peppa dessa motionärer. När väl stressen jag har innan passet (pga tajt med tid) lagt sig njuter jag till fullo! 
.
 

Ännu en helg

Strax är denna helg slut för min del. Full rulle, lördagen började med discoträning tillsammans med bff Martina! Så kul att hon hängde med till Friskis. Vi körde lite KB marklyft, hopp och höftlyft i Smithen. Martina avslutade med löpning och jag en liten final med 9 burpees 1 KB sving, 8 burpees 2 KB sving osv.. ja ni fattar. varken låter eller verkar jobbigt men jo. Det var lite pulshöjande. Efter detta fika på stan med Tessan. En fin och mysig stund!  Sen på e.m drog vi till Kax på sleepover. Alltid lika mysigt! Och idag har det vart kalasfirande för Tuva. 
Detta var tidigare i veckan. Blev så taggad av Martina och hennes väg till tyngre lyft. Har varit så försiktig med att lyfta tungt efter att jag pajade ryggen i somras just pga tyngre luft. Började med 10 * 3 på 60 kg, sen 10 * 3 på 70 kg och sen 3 * 3 på 80 kg. Kände hur tekniken svajade och valde att stanna där. Men ingen smärta vare sig då eller efterföljande dagar. 
.
 
.
.
Oh så sugen på lite till keso med kanel så det får det bli! Sen sova, spännande vecka väntar då min lilla juvel ju fyller 6 år på söndag! 

På jobbet

Idag jobbar jag några timmar, två elever ska på uppkörning. Jag passar på att gå några mindre promenader. Kallt men fint väder ute. Efter jobb ska vi ner till stan och fota Texas till tidningen. Så nästa lördag får ni hålla utkik i JP. 
.
Har med hjälp av pappa fixat Texas 6 års present nu. Tror han kommer bli väldigt glad! :) På tal om presenter, i tisdags fick jag en gåva av min äldsta barndomsvän Anna. 75 minuter massage och några timmar tillsammans över en middag. Ack snälla, 30 års vänskap. Och minst lika många till tänket vi! Och igår kom en annan kär vän förbi på kvällsmys. Av henne fick jag bio + fika för henne och mig. Och barnvakt till Texas med resten av hennes fina familj undertiden. Så tacksam! 
På Texas föris jobbar de just nu med sånt barnen är nyfikna på. Denna vecka mycket dinosaurie. 
 

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0