Oj

Många dagar har passerat sen jag senast skrev. Har några kvällar tänkt skriva men inte funnit inspiration eller ork. Men nu när vi sitter här i soffan och tittar på animerade Ronja tänkte jag printa ner några rader. 
.
Vi ska flytta! Känns spännande men med ett visst vemod. Älskar vårt hem så mycket och skulle kunnat bo här i all framtid :) Men i september blir det flytt några kvarter längre bort. Lite längre till skola, buss och Willys men närmre till vänner på söder! Och varsitt sovrum. Och en bättre matplats med plats för fler. Vi ska dit och kika imorgon, Texas är jätte glad! Kommer leta nytt köksbord + stolar och ny soffa (ny/nytt som i begagnat). Så har du eller någon du könner tänkt byta ut/ göra sig av med är jag kanske intresserad. 
.
Vi räknar ner till semestern. 1,5 v kvar! Texas har börjat skriva en "sommarlovslista". På den står tex äta glass, vara på landet, träna på down hill, sova över hos kompisar, baka tårta, bada och titta på film med Emelie. Känns som det mesta går att uppfylla. Vi önskar sol och värme också, just nu är det storm och 12 grader ute. 
.
 
Mätt och belåten efter gårdagens veganska burgare på Dal Baffo piren. Trevlig kväll med jobbet. 
 

Midsommarhelg

Har så mycket jag vill skriva men så bara tar det stopp. Har njutit av denna helg. Har spenderat den med människor som får mig att må bra. Vi åkte till Värnamo över midsommar. Det Lena nu går och kommer gå igenom gör ont i mig. Jag är så innerligt tacksam för vår vänskap, denna vänskap som hade sin start nere i Harplinge år 2000. En av de mest kloka och finaste på denna jord. Att samtala med henne är så fint. Hon inspirerar mig till att våga. Till att tro på mig själv. Våra barn har lekt så fint tillsammans och jag är glad för vårt dygn ihop. Jag ger just nu henne all min styrka och all min kraft! 
.
.
.
Att det imorgon är måndag gör mig stressad. Vardag och tider att passa. Måsten. Och att jag känner så gör mig nedstämd. För det är inte jag. Att må så här och känna så här inför vardagen spm annars är min räddning och trygga punkt. Men jag ska andas, påminna mig själv om att jag är bra. Att värdesätta de viktiga tingen istället för de mindre viktiga. 
.
Till alla er som är mina vänner, till er som bryr sig. Till er som är i vår närhet. Ni är mina lyckopiller. Ni är så värdefulla. Ta åt dig. Dessa ord är till dig! 
 

Totalt kaos

Då detta är mina ord, mitt vardagsrum, skriver jag det jag vill skriva. Läs eller läs ej. Just nu är jag i huvudet ett fullt kaos. Det är beslut som ska fattas, samtal som ska ringas, planer som ska planeras och på jobbet presterar jag uppenbarligen dåligt då jag haft 7!!!! underkända elever på två veckor! Jag mår så hemskt över detta. Jag undrar vad jag gör för fel. Jag analyserar mig själv på lektionerna. Men nej, jag är ssom jag brukar. Visst att man då och då får elever underkända men aldrig tidigare på detta sätt. Och elever jag bedömt klara och färdiga. Suck. För första gången på alla år känner jag att jag inte vill gå till jobbet. Och det är pinsamt inför mina kollegor att få så här mkt underkända elever. Och mitt stresspåslag är högt. Och alla dessa måsten. Jag som brukar vara bra på att hantera situationer är just nu raka motsatsen. 

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0