Stress

Status just nu: stressen över att vara ensamstående och behöva be om hjälp med hämtning/ barnpassning av Texas vissa dagar och kvällar framöver. Vill inte känna mig beroende av andras hjälp då andra också har ett hektiskt liv. Men ibland får jag helt enkelt inte ihop det själv. Usch, stresskänslan i magen.... 

Söndag

Precis avnjutit min hemmagjorda pannacotta. En sockerjunkie hade ratat den men mina smaklökar gillar den. Till kvällsmat åt jag smått och gott. Grönkålssalladen har stått till sig i kylskåpet, så så så god! Med smulad ädelost i. Ni som älskar ost kan nog förstå mig.. :)
.
Jympan gick fint idag, får varje gång beröm av föräldrar.  Det är så kul och det piggar upp! Så skönt att också få feedback på passet och tankar kring uppbyggnaden. Tränade mina stadiga och bastanta ben plus den härligt fylliga rumpan efteråt. Sen drog vi hem till våra vänner på söder för lunch, lek och kaffe. Nu somnat jag väldigt snart. Uppstigning tidigt imorgonbitti. 3 veckor kvar, sen semester/ ledigt i tre veckor! 

Lördag

Godkväll i stugorna. Hoppas ni alla mår bra. Just nu är vår status följande: Homeland på tv och vi så här: 
Texas sover på mig, jag är kissnödig plus sugen på något gott. Måste alltså flytta på T, ställa mig upp och göra något åt saken. Tror det får bli kex med ädelost plus lite hemmagjord pannacotta.
.

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0