Biomys

Idag tog Hana med T på bio, vilken tur att vi lärt känna Hana. Hon är en person som är av de bästa vi känner. Tacksam över vår vänskap! 
.
Seglivad "någon typ av förkylning" jag har. Den bryter inte ut men blir heller inte bättre. Utan den bara är här hos mig. Gör mig lite matt, lite orkeslös och utan pump i musklerna. Och jag som laddat för massa go träning utan nåhon tidspress nu på ledigheten. Typiskt och tråkigt. 
.
 

Nyår på landet

Idag tog jag beslutet att "fira" nyår på landet. Bryta traditionen att vara med bff's i Kaxholmen. Jag känner mig fortfarande inte helt hundra med beslutet men samtidigt känner jag mig lugn. En helt vanlig kväll i soffan tillsammans med Texas (och eventuellt Amanda & Elvira). Äta något annat än sallad, ska kolla med T vad han är sugen på. Kanske (eller såklart ja!) lite glass med grädde och tomtebloss. Kalla mig tråkig, jag är beredd att hålla med. Men nu var jag tvungen att ta ett beslut och gå på magkänsla. Och den bestämde detta. Vi åker till Kaxholmen på torsdag istället och umgås plus lite firande av Bonnie som fyller 6 år på fredag. 
.
Åkte till Friskis, gick 6K på bandet. Försökte mig på lite benträning men kroppen sa nej. Är inte helt på topp helt enkelt. 

Tisdag

Sitter i soffan efter att ätit lunch, tänkte ta mig en kopp kaffe innan jag åker till Friskis en sväng. Känner mig (tyvärr) lite halvrisig. Jag är egentligen inte förkyld men inte på topp heller. Får väl se vad kroppen mäktar med på gymet. 
Vår jul har varit så fin, allt blev bra! Alla blev mätta och vi fick plats. Barnen var glada och det är ju en av huvudsakerna tycker jag. Texas är kvar där ute till imorgon, blir rätt långtråkigt utan honom hemma. Men vi båda mår väl av att vara ifrån varandra några dygn. 
 

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0