Magont

Imorse var det en jobbig morgon pga Texas mage. Han hade så ont och satt länge på toa utan att det kom något. Då blir han rädd, tror han ska spy och jag är som på nålar. Sen höll vi på sådär ett bra tag. Tre gånger satt han långe på toa och för varje gång blev det lättare och lättare för bajset att ta sig ut. Konsistensen och färgen ändras hela tiden. Jag förstår att det inte funkar att det fortsätter så här. Har såklart googlat ang förstoppning och problematik med avföring. Vi har använt Lactolys i omgångar ich visst det hjälper till viss del men något är det som inte helt står rätt till?!? Tror jag ska ringa vc och be att få komma med T så kan de kanske ta prov för att utesluta känslighet mot tex mjölkprotein och gluten.. 
.
Om vi bortser från detta med magen och tårarna/ rädslan att kräkas njuter vi till fullo av lediga dagar. Igår avslutade vi en fin dag med badhuset i tre timmar. Texas blir mer och mer modig med att vara i vatten och jag blir så stolt! 
.
 

Sleepover

Texas är på sleepover hos familjen Andersson, så stolt över honom! Han velade fram och tillbaka igår men sen imorse har han pratat om Eliott och övernattningen kändes inte lika främmande längre. Det är så fint att vi (framförallt Texas) har så bra trygga vuxna personer i vår vänskapkrets. Det är så värdefullt. 
.
Jag och Mathilda påbörjade lite städning på balkongen. Sen drog vi ut spisen, oppsss, inte gjort det en enda gång sen vi flyttade hit. Men bättre sent än aldrig. Fy så mycket skit det var där bakom. Men nu är det klart! Har även plockat ner alla tavlor. 
.
Äntligen bokat resa till Karlskoga, måndag till onsdag åker vi! Minisemester de luxe! Vi längtar! 

Aj

Har haft en molande värk nere vid vänstra sidan om ländryggen sen igår. Kände inte av den på träningen idag så lyfte mina lyft och gick mina utfallssteg med skivstång. Sen har jag fixat och donat. Bästa Martina lånade ut deras ena bil till mig så jag har kört en vända till sortergården ocj imorgon tar vi en vända till Erikshjälpen. (Börjar kännas att det är på riktigt nu, flytt om 1 månad!!!). Värken tilltog framåt kvällen, körde lite böj och töj men nu bara small det till. Kunde nyss inte ens lyfta vänster ben och ta av mig byxan, gjorde isande ont. Har gjort några stretch för höftböjaren och det kändes då precis bättre. Nu ligger jag ner och det riktigt pulserar och värker konstant. Så aj. 
.
.
Dagen efter, dagens sanning: http://www.tobiassaarela.com/2016/12/04/varför-du-aldrig-ska-stretcha-ländryggen-34399453
.
Detta vet jag ju så väl men tycker jag verkligen har försökt tänka mycket på detta sen senast jag hade ont, förra året. Det är ngt bättre nu men ej helt ok. 

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0