Utflykt

Nu sitter vi på buss 101 på väg mot Gränna. Planen är färjan över till Visingsö. Får väl se hur höga vågorna är på Vättern.. Ihhhh.. Vill inte bli åksjuk.
.
Igår var en bra dag, tränade på f.m (fast foten smärtar mycket så nu kan jag inte dra ut på det mer, måste ringa imorgon. Den är varm och jag känner av den precis hela tiden. Suck suck suck) och efter lunch var vi med Hana på Glassbaren (tack för glassen Hana!) sen gick vi lite på stan och avslutade med kaffe på Bernards. Texas fick 100 i början på sommarlovet och igår köpte han en laserpistol. Jag var sådär pepp men när han fick pengen så bestämdes det att han fick köpa vad han ville.
.
Har den där lite krypande känslan i kroppen av oro, ångest, framtidstankar osv.. Men inget låter jag gå ut över T utan försöker slå det åt sidan mest hela tiden.
.

Hemma

Vi ska lägga oss och läsa lite i Kråke i mammas mage nu. Hemma i soffan efter 1 dygn i Mullsjö hos syster M och Texas kusiner. Himla mysigt! Jag känner mig dock lite nere. Foten gör ont, den är varm. Och jag drar ut på det där med sjukgymnasten. Vill inte höra vad hon har att säga. Det gör sig påmint att jobbet drar igång om 1 vecka. Känner mig ensam trots Texas och alla fantastiska runt omkring mig och oss. Well, får försöka slå bort allt negativt. Vädret är på vår sida iaf! Så härligt! Och världens mest fantastiska unge vid min sida.

Måndag

Nu har det hunnit vara helg och början på ny vecka sen jag skrev senast. Vi hade en helt fantastisk helg på landet med sol, bad, god mat, glada (och ibland mindre glada) barn, ridning på gulligaste och snällaste Felix. Jag kom ut på 5K PW både i lördags och igår. Nackdelen på landet är att man inte kan gå "runt" utan måste gå samma väg tillbaka. Men men, så skönt att gå själv och lyssna på dokumentärer. Bjöd på äppelpaj i lördags, den fick högt betyg!! Frossade loss i stora mängder popcorn och choklad i lördagskväll. Elvira & Texas har sovit sina första nätter i tält tillsammans med morfar. Det fick mig att minnas tillbaka till alla somrar i stugan ute i Mullsjö. Där stod tältet alltid uppställt och vi sov många nätter ute i trädgården. Så fint att kunna ge våra barn liknande minnen att bära med sig. Texas fick sitt första getingstick, han blev såklart ledsen men moster E fixade det galant och fick Texas lugn efter en kort stund. Och ingen reaktion mer än liten svullnad.
.
Idag har vi hängt 1 timme på Friskis och efter det packade vi snabbt picknickkorg och tog cykeln ner till sannabadet. Texas har badat i nästan 4 timmar!!! Haha! Jag var nog i nästan 2! Så härligt!
.
Nu kommer bildbombning:

Min bästa pärla till vän går igenom jobbigt i livet just nu. Vi kan väl alla tillsammans skicka all vår värme och hoppas det når fram!?! Tänker så på dig! Vill krama dig och finnas där för dig hela tiden!

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0