Pippi


"Jag vill ha så som Pippi har" sa barnet. Mamma fixar!
.

Så här är mitt mood just nu. Osugen på allt, utom mat och godis. Hallå liksom, för några månader sen var jag så där kaxig och sa att jag aldrig känner suget. Nu: hela tiden. Med detta inte sagt att jag äter massa onyttigt varje dag. Men betydligt mer än förr. Och träningen känns så off. Jag bara "flummar" runt utan vare sig driv eller mål... 

Spin of Hope 2015

På väg med bussen till Friskis. Lät cykeln stå kvar hemma, risken är stor att min snippa är rätt mör efter två timmar på en spinningcykel senare idag. Och då kommer jag troligtvis tacka mig själv över att jag tog bussen ner till city. Jag är laddad! Kommer svettas och se ut som en tomat, men känslan!! Ohhh älskar't! Att känna endorfinet spruta ur kroppen! Ska unna mig gott käk och choklad till kvällen. 
Spin of Hope 2015! Nu åker vi!

Min uppladdning imorse! 

Igår körde jag lite stretching hemma i förebyggande syfte! 

Många sovtimmar!

Igår vet ni, då somnade bönan cirka kvart i fem i min säng. OBS: ej meningen! Det gick icke att få liv i honom. Så jag lät honom sova och preppade mig för att typ ta morgon runt 03.00. Men alltså, maj gad, Texas sov sov sov och vaknade först vid 05.30! Han sov utan ett uns till att vakna i över 12 timmar. 
.
Nu jobbar jag, slutar vid 12. Då cykla och hämta Texas och sen hem en stund innan jag ska droppa av honom hos V & P där han ska vara hela helgen. 

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0