Graves sjukdom

Jag tror många ser mig som en stark tjej. Och jag är beredd att hålla med. Jag måste vara stark, hålla huvudet över ytan osv för att vår familj ska funka. Jag är stark. Men just nu faller jag. Ni är många som vet hur jag lägger timmar på träning, förberedelser av mat, planering. Jag mår bra av det. Jag mår bra av att svettas, äta bra och dricka vatten istället för cola. Men ver ni, det är rent för jävligt att jobba på i motvind hela tiden. För det är ju det jag gör. Det spelar ingen roll hur många plankor, crunches, armhävningar på tå, knäböj, intervallöp, KB-svingar jag gör. Jag ser precis ut som för två år sen. Och nu tänker jag fan skylla på denna jävla sjukdom. Det är skit. Folk säger prova någon annan tröning. Jag provar. Ät lite mer så, mindre si. Jag provar. Men nej, inte ett skit händer. Och orken till att ringa läkaren finns inte, vad ska jag säga? Det är ju hon som sagt åt mig att medicineringen inte påverkar mina träningsresultat. Jag har börjat tvivla. Jsg är ledsen. Jag känner mig ensam. 

7 arbetsdagar kvar

Helgen har gått så fort, för fort kan jag tycka. De sista timmarna spenderas i soffan. Solen lyser utanför men jag och Texas valde soffan istället. Jag är riktigt seg och trött. Känner mig helt tom på energi. Hoppas pannkakorna (som jag strax ska gå ut till köket och steka) och lite gott tillbehör kan få mig att piggna till. Lagom till det är dags att sova. Haha. Igår sov jag hemskt. Vaknade vid 03 och efter det sov jag aldrig riktigt igen, kanske den tröttheten som kommer ifatt nu?!? 
.
Fantastisk grillfest hos syrran igår. Saknades gjorde Emelie, annars var vi alla där plus många av syrrans vänner. Solen bjussade på varma strålar, köttet smakade gott, barnen var höga på pepsi och godis. Allt var så härligt! 

.
Nu är det 7 jobbdagar kvar innan semester. Så efterlängtad! 

Tummen upp på den! 

Trött och gamla minnen

Min fantastiske lille son somnade vid 17 i sin säng. Han är trött, det är jag också. Den här semestern är efterlängtad. Vi behöver få vakna utan en klocka som ringer. Få lulla runt i bara underkläderna i många timmar. Pyssla i lugn och ro. Leka. Äta frukost klockan 11.. Ja, ni hänger med!?? 

När Texas kom springandes på gården trodde jag först han hade ramlat och slagit sig. Men nej, han och polaren Samuel hade visst "bara" utövat sina konstnärliga talanger på varandra. 
.

Har börjat sortera och rensa bland alla gamla kort som ligger i olika backar på landet. Ikväll dök detta upp. Tycker det är fint. Jag är på väg mot min första skolavslutning, har tagit fram mitt fina smycke att hänga runt halsen. Mormor & morfar har kommit för att ta hand om de andra tre så mamma (och kanske även pappa) kan åka med mig till kyrkan. Jisses vad glad jag är som har så mycket fina minnen. 

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0