sons

Såg nyss att Sons går på den nya kanalen som finns. Det är svårt att få in i plytet att det är mer än 6 månader kvar tills nästa säsong drar igång. Man får ju helt enkelt dra igenom alla säsongerna x antal gånger igen. Man blir ju lätt lite beroende.

Om fyra dagar kommer pappa upp till storstan och plockar med sin höggravida dotter hem. Alltså jag. Jag flyttar från en stor lägenhet till ett litet rum. Fast det är ju ett litet rum långt ut på landet så det känns inte så farligt. Jag längtar rätt ordentligt faktiskt. Få hänga på landet med alla djuren, gå promenader på grusvägar och umgås med systrar, syskonbarn och alla andra nära och kära.

hicka

Hicka i magen.

Min lilla alien unge där inne guppar runt och trycker på riktigt ordentligt idag.

tidig morgon

Redan vaken, har sovit ganska dåligt inatt och tänkte att det är väl lika bra att stiga upp då. Eller stiga upp och stiga upp, jag ligger ju fortfarande i sängen. Väntar på min tvättid, sen fika med E någonstans, en sväng förbi Myrorna, jobbet och sen blir det att börja så smått att packa och ha sig här hemma.

Jag är väl inte så mycket för idrottskillar egentligen, men det här lilla lammköttet är faktiskt rätt hett! På tal om inget alls....

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0