Hans Rosling

Nu är Texas hemma från landet. Vilka dagar han och kusin Elvira haft. Vilken tur han och kusinerna har. Som får uppleva landet, djur, och en mormor & morfar som älskar dem högt. Det jag inte kan ge honom ger de honom istället. 
.
Jag har på "Hela Sverige skramlar" i bakgrunden. Just nu geniet Hans Rosling. Ja, geni är vad han är. Har ni aldrig lyssnat/ läst vad han har att säga så googla fram. 
.
Jag mäktar inte med så mycket mer än att ligga kvar här, snart tröttnat ögonen och det blir dags för sömn. Kroppen genomkörd efter HIT pass på Friskis. Det känns skönt efteråt, just när en kör passet vill man avlida. Nä då, det är gött att svettas sådär. 

Godnatt

Sover ensam hemma inatt också. Texas blev kvar på landet och jag kan skämma bort mig själv med att imorgon bitti kunna cykla direkt ner til jobbet. Min söndag klagar jag inte på, så bra dag. Tränade, handlade, familjejympade och sen körde jag snabbt som blixten ut till landet igen. Tog en liten PW på 3 km, drack kaffe, fikade, pratade om ditten och datten med mina kära, åt middag. Sen körde papi hem mig. 

Så fint det kommer bli på landet.. 


Ralfie
.

.
.
.
Fulladdad med energi inför ny jobbvecka! 

Färdig

Så här såg dagens gym ut, blev inne istället för i stallet pga så jävla kallt. Blev fokus överkropp idag. 

Jag fryser hela tiden. Mina föräldrar är riktiga vikingar och har aldrig mer än max 20 grader inne. Ofta är det bara runt 17 innan huset hunnits värmas upp av oss människor. Jag har aldrig på mig så mkt kläder inomhus som när jag är här ute.. Haha..

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0