Just ja

Många av mina vänner, ja ni, är inne i en fas i livet just nu som är omtumlande och mycket nya rutiner. Ni fixar det! Alla bitar kommer falla på plats med tider att vakna, lämna, hämta, laga mat, storhandla osv.... Behöver ni ett lyssnade öra finns jag här ett telefonsamtal bort! Heja heja er!

Keso & melon

Yes, snart dags för kvällssnacks. Keso med kanel och nötter + melon. Den är verkligen på sista refrängen den där melonen.. Tänker varje gång att NU är detta den sista för i år. Men sen köper jag 1 till och 1 till och de blir bara sämre och sämre.. vad ska jag då äta innan läggdags? 
.
Jag och T sa precis att denna helg gick verkligen superfort! Jobb i fredags, sen bad och kvällshäng hos fam Falk. Igår kalas för Loke som blev hela 4 år! Mycket trevligt och syrran hade gjort goda smörgåstårtor med mycket gott i. Och idag spenderade vi förmiddagen på Friskis för att repa familjefyset som drar igång imorgon, spännande! Resten av dagen blev vi hemma, regnet har inte snålat in på dropparna precis. Så vi skippade fotbollen nu ikväll. 
.
.
Skönt, nu somnade T precis. Då tar jag hand om tvätten innan jag parkerar rumpan i soffan 1 timme eller 2. 

Snart helg

Torsdagkväll och snart dags att sova. Intensiv vecka och mycket tankar som jag skrev om tidigare. Det är mycket kring jobbet och framtiden där. Men det som jag nu tycker känns bra är att vi har en öppen dialog om just framtiden och hur vi alla tycker, tror och tänker. Jag är en ältande person och det får jag lära mig jobba med. Jag låter gärna min hjärna gå på högvarv och är expert på att måla in mig själv i ett svart hål. Och när jag börjar älta börjar jag snabbt tycka illa om mig själv. Hackar ner på mig själv istället för att berömma. Träningen blir lidande, jag äter mer onyttigt, överäter allt, och ja ni vet... Allt känns fel. Men dET som alltid håller mig flytande är Texas. Jag MÅSTE kliva upp varje morgon, måste ta tag i svåra saker, måste liksom fortsätta köra på. För annars går vårt liv åt fanders. 
.
 

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0