Uppe med tuppen

På g mot Friskis. Tänkte slakta lite ben/ rumpa. Har lite nya cirklar i huvudet som jag tänkte prova på. Vid 10 är det familjejympa. Och vid 13 ska jag och kollegan Mackan ha "trolljympa" på museet. Kul men känner mig lite dåligt uppdaterad på programmet och rörelserna. Men men.. Bara att göra sitt bästa! Och barnen tänker inte på om vi tappar bort oss. Sen får jag se vad resten av dagen erbjuder. Är redan nu sugen på mina chokladdränkta popcorn som ska ätas ikväll! Mums! 

Vardag

Vi är igång med veckan med sedvanliga rutiner. Texas är på gränsen till vad som skulle klassas som förkyld. Men det bryter inte helt ut. Han hostar på kvällen, sover natten igenom utan några uppvak/ hosta. Hostar på morgonen för att sen piggna till. Fullt ös med lite hosta då och då på föris men inget de tycker han behöver vara hemma för (peppa peppa!!!). Jag känner mig halvt om halvt som the bad Mami om mornarna som drar iväg honom men vet ju hur man själv är. Efter en stund brukar ju kroppen komma ikapp och man är pigg igen. De ringer ju såklart om de tycker han känns dålig. Undra om förra årets 4 vabbdagar nås detta år eller om det är ett vinnande koncept. Bara 11 månader kvar, den som lever får se! 
.
Mina kvällar är sega. Skulle behöva socialisera mera. Vänner! Bjud in er själva till oss på kaffe/ te/ kaka. Jag fixar vet ni! (Plus att jag kanske kan få fjäska till mig 30 min cardio?!?) Avundas er som kan ta den där PW:n, löpturen, gymtiden/ fikadejten (utanför ert hem)/ biodejten/ storhadlingen osv när barnet/ barnen somnat. Ja, det avundas jag er just nu. 

Brandfilt

En brandfilt borde vi ha hemma. Önskar mig en i födelsedagspresent. Och en KB på sisådär 16 kg. Minibabd att nyttja när jag tränar min rumpa. Och semla. Grattis Jossan önskar Jossan liksom. Hoppas på något fint från Texas som han knåpar ihop på föris. Mest av allt önskar jag mig lycka, välmående och kärlek åt alla mina nära & kära. 
.
Nu blir det ljudbok att somna till. Godnatt. 

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0