Helgen

Oj oj se där. Vaken nu, klockan 22.47. Men snart ska jag sova. Det är ju en dag imorgon också. Vi har en bra helg. Vi har hängt med våra bästa vänner, vi har ätit hamburgare, vi har myst, vi har ätit godis, vi har sett på film, jag har tränat och storhandlat. Innan Texas somnade och vi låg här i sängen så fick jag den där känslan som inte går att vare sig sätta ord på eller beskriva. Den där känslan i magen som inte vet vare sig ut eller in. Den känslan bara jag kan känna när jag ser på Texas, mitt barn. 

Allt för dig! 

Pappa Tyngdlyftaren

Vi lånade hem 2 st kapitelböcker i fredags från bibblan. Texas vill läsa Bröderna Lejonhjärta men den hade de inte inne just nu så vi fick med oss två andra hem istället i väntan. Vi gick mest på omslag och det ena valet landade på denna: 

När vi i fredags började läsa så läste jag denna text på sida 2: 

Och fick som en klump samtidigt som jag fick en tacksamhetskänsla i kroppen. Vi pratade om vår situation, det gör vi då och då när det kommer upp på tal eller funderingar. Boken är riktat till lite äldre barn, ca 6-7 åringar men vi läser den och Texas lyssnar som ett ljus. Den handlar om Lisa som bor med sin mamma. Lisa hamnar ofta i trubbel och får alltid skulden. Så vi pratar lite då och då om orättvisor och hur man bör behandla andra. Och hur man själv bör bli behandlad. Och Lisas hitte-på pappa tyngdlyftaren är stor och stark. Han tränar masa på gym och dricker många glas morotsjuice. 

Lördag

Lördagen började med överkroppsträning innan jympa. Körde mer maskiner än fria vikter idag. Är totalt planlös vad gäller träningen vilket inte är så bra. Försöker komma fram till ett upplägg/ en plan men allt bara faller pladask. Avslutade med huvudstående mot tjockmattan. Första gången jag provar, har lite lätt rädsla för det där att stå på huvudet. 

Dips med 10 kg viktplatta. 3 gånger 12 rep efter enarmsrodd. 


Sen efter träning drog vi ut på stan och åt lunch på bryggan med bästa Hana! Solen värmde riktigt ordentligt! Underbart! 


Sen gick vi och träffade Hanas mor & far. Så kul! Texas fick en 200 g chokladkaka som jag och han delade på. Jag kan ha ätit något mer. Och plussar vi på de två kastrullerna med popcorn jag ätit ikväll har jag full förståelse för den uppsvällda och bulliga buken. 
.
Vi har provat glasögon. Texas är så fin i brillor, det tycker han själv också. Han bad om att få ett par. Dyra brillor. Köpte ej. 
.
När vi kom hem hängde vi i solen och blev bjudna på kaffe hos granntanten. 


Har såklart en olustig känsla pga det onyttiga jag ätit idag men var ändå ganska mentalt inställd att det idag skulle slinka ner lite onyttigt. Sen blev det mer än vad jag mentalt ställt mig in på och det är jobbigt. Men men.. Livet går vidare och det påverkar ingen mer än mig själv. Och det finns miljoner saker värre än choklad, popcorn och några dumlekolor här i världen. 


Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0