att vara fräsch.

F.A.N. vad jag bara sitter av mitt liv. Gör inte ett skit om kvällarna. Bara sitter på mitt allt fetare och fetare arsle.
Vad finns att göra på 68 kvm? Ja, träna typ. Fixa Texas fotoalbum, sortera kläder, städa, baka. Typ.
Träna träna träna. Planka planka planka.
Fan va trökigt. Jag vill bara ha en man, ett hus, tretton kiddos (not) och veta att det inte spelar nog roll hur jag ser ut. Mannen vill ändå ligga med mig varje dag.
.
Idag hade Texas fest på dagis och jag fick med mig Elvira, syster och mammi. Det var mysigt, tyvärr regnade det så vi fick husera inomhus där borta på kindergaten.
.
Hämta tvätten nu. Sen sova. Hoppas på en liten sovmorgon imorgon.

bortskämd.

Oh my gooodddd. Tittar på de där bortskämda ungarna på tv. Sådan ska Texas aldrig bli. Punkt slut.
Idag har det gått i ett. Jobb och efter det fika på Erikshjälpen. Pappa kom och hämtade upp oss och vi drog och gjorde inköp av två par nya dojjer till bönan. Ett par allväderstövlar och ett par gympisar. Upptäckte att hans skor var för små. Oj då. Eller ja, Malin upptäckte det. Bassning på mig som mamma.
.
I går morse blev jag alltså moster på nytt till lilla Loke. Han är en söt liten tjockis. Och så lik sin mamma och pappa. Är stolt över lill syrran som nu blivit mamma.  Hoppas på att få träffa det lilla livet till helgen. Bäbismys är alltid mysigt. Kanske även har turen att få pussa på lilla Bruce som kom till världen förra veckan.
.
Jag fortsätter att gå upp kilon. Usch, när ska jag ha tiden till att träna?

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0