Valborg

Valborg. Förr var det fylla och misär. Nu vatten och sömn. Jobbade vanlig dag, hämtade T på fsk. Kom hem och strax efter kom familjen Larsson hit och förgyllde vår eftermiddag. Korvmiddag och glass till dessert. Vilken valborgsmiddag! Helt i vår småbarnsföräldrar smak. Avslutade med en pw på 5 lätta kilometrar.  Imorgon är det 1 maj och vi kommer hålla oss så lång från city som möjligt. Vill inte riskera att få en gatsten i huvudet som ett rikspucko kan tänkas kasta. Yttrandefrihet heter det visst i Sverige, men någonstans ska väl gränsen dras? Varför tillåter vi svenskarnas parti att hålla demonstration? Varför riskerna andras säkerhet just för att de också ska ha rätten att yttra sig? Är så less på skiten, SD hit och SD dit. Många av de som röstar och hejar på dem gör det just för att "vi vill inte ha fler invandrare i Sverige". De har egentligen ingen som helst koll på vad som faktiskt står i deras översikt över deras politik. 
.
Nu är jag hungrig också. Bäst att somna så jag får vakna snart och äta frukost. 

Vardagen

Vad tråkigt opersonlig jag har vart det senaste. Bara lite gnat om vardagen och allt som hör den till. Inga direkta tankar so. Vare sig berör eller upprör. Jag får lite på sparlåga, får mest dagarna att gå. Vi stiger upp, jag äter frukost. Texas tittar på film. Lämnar på fsk, jobbar, hämtar på fsk. Tränar eller åker hem. Äter kvällsmat, Texas somnar mellan 18-19. Kvällen är seg, jag ligger i sängen runt 19 jag med. Läser bloggar, kollar något på netflix eller svtplay och somnar cirka 21. Vilket liv, vilket jädrans liv. Muntert, eller nej, jag menar precis tvärtom. Rätt dystert. Visst har vi kul ihop, när vi väl är tillsammans. Men detta kugghjul. Vardagen som sagt. En hobby kanske vore på sin plats? Ett angagemang i något? Läsa? Det började jag med ett tag, behöver bog en spark i baken för att komma igång igen. Baka? Eller nej, för sig vill ju ändå inte äta det jag bakar. Not a win win situation så att säga. 
Kanske bara behöver komma tillfreds med att detta är livet. Eller hitta mig en karl?!? (Som om det nu är som en dans på röda rosar, att hitta en vettig man menar jag.) 

Godmorgon

Hej och godmorgon. Vi steg upp vid halv sex imorse. Så vi har alltså vart på benen, sega sådana, en timme nu. Och en lång dag väntar innan vi får kramas igen. Det är verkligheten det. 
Vi var båda lite möra i kroppen efter en heldag ute i solen igår. Så härligt. Men nu i veckan verkar det bli säkra igen, men snö? Ska vi verkligen tro på det där? 
.
Ha en fin måndag och start på veckan!

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0