Underbara

Denna quinna! Gotta loovveee her!

Underbara Kakan. 
.
Barnfri helg is coming up. En utgång vore verkligen på sin plats, men vänner att gå ut med saknas. De flesta lever familjeliv och det sista de tänker på är en kväll på krogen. 

Träning

Träning. 
Ha ett mål med din träning. Har jag det? Nej.
Har jag motivationen att träna hemma efter en dag med 14 vakna timmar innehållande jobb och att vara mamma? 
Ibland, men väldigt sällan. 
Jag äter så förbannat nyttig kost, dricker bara vatten, kaffe och minimjölk. Lite kolhydrater, mycket grönt, ca var tredje timme. Tränar så kontinuerligt jag kan. På gymmet löpintervaller, rodd, cykel, Smithsmaskin och fria övningar. Jag ger upp för lätt, när det blir jobbigt slutar jag. Min inre coach är boven. Folk orkar squata med tamejtusan 70-80 kg, varför kan bara jag med 30? Jag har ju tränat så länge nu, fel teknik? Mina tabataplankor göra gång på gång, svetten rinner. Men magen är fortfarande lika lös, fel teknik? Vågen skiter jag i, men mina mått händer det heller inget med. Andra minskar magmått på -7 cm på en månad. 
Ett mål. Är det den saknade länken? 

Vitkål

Just nu är det dille på vitkål, det typ sprutar kål ur öronen på mig. Stekte kyckling, hade på red curry spice mix. När kycklingen vart klar var det dags för stora lasset vitkål att få mjukna till i pannan. Efter rätt många minuter la jag i kycklingen och hade på lite mer krydda. Detta blev gott. Så pass gott att jag kommer servera mig själv denna rätt fler gånger. Texas käkade såklart något helt annat, pizza slize och en potatisbulle. Varierad kost ungen får... Säkra kort går helt enkelt före osäkra kort. 
Kan man förresten äta för mycket vitkål??
.
Träningsmässigt ligger drivet just nu på zero. Men imorgon har kära syster sagt att hon kan hämta Texas på fsk så jag kan dra förbi Friskis på en gång efter jobbet. Intervaller och rumpa ska få jobba var tanken. 

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0