Oj vad dagarna går

Känner mig lite frånvarande just nu. Har rätt mycket i huvudet. Jobbstart, dagis, mammapeng, kalas, tandläkare... Och så där fortsätter det..
Igår fixade jag och några andra mammor en loppis nere i Huskvarna som blev succé. Det var lite brist i planeringen men oj så kul. Så igår när vi kom hem var jag helt slut i kolan.
Nu är jag rätt lack på att jag inte kan logga in på Instagram. Fick min nya lur idag, och helt plötsligt står allt på ända.

en pappa

Just idag känner jag att Texas verkligen hade velat ha en pappa.
Och jag en man.

bra dag.

Hej hej.
Jag är helt slut efter en helt underbar dag! Texas har varit på toppenhumör, mamma & pappa har varit här hela dagen, sol, mer sol, god mat och fika.
Mamma och jag fixade också med alla kläder på vinden. Så nu har vi sorterat och fixat och jag inser att Texas troligtvis inte kommer behöva gå naken på sisådär 1 1/2- 2 år.
Planerade lite inför stundande 1-års kalaset. Det äger ju rum om en vecka, och det ska inte vara särkilt påkostat, men lite vill man ju ändp fixa. Och hur mycket fika ska köpas hem?
.

.
Bustrollet.
.
.
Texas har inte bajsat sen tidigt imorse. Då bajsade han ju igenom allt. Så jag väntar väl lite på att det ska komma ett lass mitt i natta.

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0