Kväll

Vi ligger i sängen, har precis läst för Texas. Han borde somna snart. Jag har tvätt nere i tvättstugan att ta hand om innan jag placerar runpan i soffan och kikar ett avsnitt The Fall innan det även är dags för mig att somna. Gäller att ladda ordentligt inför höstlovsveckan på jobbet. Vi har ett fullspäckat schema, jag håller i kurs onsdag e.m + fredag f.m. 
.
Idag efter jympan lät jag min överkropp jobba på gymet. Som ni vet älskar jag träning och svett. Men tycker det är så himla trist att det vare sig syns eller känns något i och utanpå kroppen. Jag vet att en PT vore på sin plats men ändå tar jag aldrig tag i det. Blir trött på mig själv, jag gör ju faktiskt mig själv en otjänst... ni får gärna peppa mig.. Och jag måste verkligen sätta upp ett mål.. 
.
(nu sover han)
.
Tack E för jeansen, Texas är väldigt nöjd! 
.
.
 
 

Trött

Hur kan jag känna mig så så trött efter många timmars sömn? Kan till viss del bero på grannarna över som hade party fram till midnatt, jag häll ut länge men till slut ringde jag Securitas. Tänker på alla fester jag själv haft/ varit på genom åren. Usch, stackars grannar. Det låter ju som festen är i vår lägenhet. Texas somnade redan 18.30 igår (var lite rädd att det var sjuka på g) och vaknade nu imorse 6.30 pigg och glad.   Nu är det film här i sängen, jag behöver kaffe om detta ska gå vägen. Jympa på Friskis vid 10-tiden. 
 

Godnatt

Kikar in och önskar er godnatt. Vi somnar gott efter en dag med bastu, träning, gemenskap, god mat och lek. Startade dagen på Friskis för att sen avsluta den hos fina vänner. Texas somnade på stört när vi landade hemma och jag somnar strax jag också. Laddar på med ny energi inför morgondagen som bjuder på familjejympan & hinderbaneträning. Plus massa annat också såklart! 
 

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0