Utmaning

Godmorgon. Vad gör ni? Har ni nyss vaknat? Jag vaknade vid 6 precis som alltid. Planerade för tidig frukost (gröt med pumpapure) & kaffe. För att sen dra till Friskis och träna innan jympan vid 10. I city har de fixat en sluss att gå igenom då repan ej är bemannad. Men tror ni den funkade? Svar nej. Så dör stod jag vid 8-tiden med lång näsa. Receptionen öppnar först vid 9. Lite jobbigt i hjärnbalken att snabbt få styra om planerna. För en människa som planerar in i minsta detalj är sånt här en utmaning. Men jag var ju helt enkelt tvungen att lösa det, så jag unnade mig en latte på Bernards och ja, här sitter jag nu. Min egna träning får helt enkelt bli efter jympan, det löser sig. Så godmorgon Jossan, dagen bjöd på en rejäl utmaning det första den gjorde. Nu kan det bara bli bättre! (Låter som det hänt något katastrofalt, hoppas ni förstår mig rätt...). 

Ikväll blir det kvällsfika, bio och obligatoriskt filmgodis tillsammans med lillasyster Emelie! 

Mattokig

Denna bild innehåller så mycket av det goda:

Morots/ kikärtspaj, ugnsrostad pumpa och rödkål + äggröra med spenat. Är helt mattokig! Ju mer på tallriken desto bättre anser jag! 

Hit

Trött ligger jag här i sängen. Magen full med mat efter kvällens HIT pass på Friskis. Omelett med morot, spenat och purjolök. Till detta sallad med feta & groddar. Plus!! ugnsgrillad rödkål, sötpotatis och kålrot. Fantastiskt gott! Så härligt med alla dessa grönsaker, det är tuggmotstånd och det tar således lång tid att äta= jag kan njuta länge av maten! 

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0