Aj

Nej inte foten inte ryggen. Utan tanden. Tandvärk! Eller egentligen inte det heller utan tandköttsvärk. Tror jag har ett litet hålrum där mat och rester letar sig ner och nu har jag varit där med tandtråd och troligtvis gjort det irriterat och inflamerat. Ont gör det iaf. Ringde min tandläkare idag och fick rådet att avvakta någon dag för att se om det repar sig. Ska också försöka undvika att vara där och pilla. Om inte bli det ett besök. Så nu har ni koll på min mun och mina tänder. Ska nu försöka sova och ignorera smärtan. 

Familjefys

Igår var det fullt ös på familjefyset! Alltså så så roligt att leda detta pass! Se alla röra på sig, skratta, svettas och ha kul tillsammans. Kom och prova vetja! 
 

Lördag

Nu vaknade vi precis här. Har sovit sådärskis  pga barn som knuffar en ur sängen. Ja, vi sammsover och jag har ingen plan på att sluta så jag får helt enkelt skylla mig själv antar jag. 
Texas har redan dragit igång sin spellista på youtube med Marcus & Martinus. Han lyssnar på dessa grabbar om och om igen. 
.
Idag blir det morgonfys på Friskis och efter det har vi inga planerade planer än så länge. Imorgon har vi ett biobesök inplanerat. Det är Barnens biodag så halva priset på biljetterna. Bra deal! Vi ska gå på förhandsvisning av filmen Siv sover vilse. Texas fick vara med och välja film och han tycker denna verkar "mystisk". 
Godmorgon på er här från sängen, nu blir det grötfrukost! 

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0