Oj oj oj vad goda muffisarna blev.. Egentl...

Oj oj oj vad goda muffisarna blev.. Egentligen är det ju inte speciellt smart av mig att hålla på att baka med tanke på min vikt. Men det är ju himla skoj och grymt gott så svårt att låta bli! :) imorgon tänkte jag och Amanda ta med kidsen på en liten utflykt till Gränna. Vet inte hur mycket Texas och Elvira uppskattar det i och för sig... Vi vuxna är helt enkelt sugna på polkagrisar!!

Matkoma. Herregud vad jag och syrran fross...

img_9582 (MMS)

Matkoma. Herregud vad jag och syrran frossat. Sallad, jordgubbar, glass, grädde och kaffe. Och toppen på det får bli mina  polly muffins som precis blev klara. Men de får nog vänta ett tag... :))

UV- tält, solsting och underbara ongar

Efter att nästan ha bränt ihjäl min lilla unge ute idag är det jag som köper ett UV- tält.
.
Men vilket? Det här må tro? Funkar det?
.
Texas verkar ha ärvt något från sin far som gör att han suger åt sig solen. Trots att han legat under parasoll har han fått jätte mycket färg. Det var ju inte tanken direkt. Men han verkar inte ha ont utan har varit nöjd och belåten hela kvällen. Annat är det med min stackars rygg. Den har fått sig en ordentlig dust med solen idag.
.
.
Hade lyckan att få besök av Emma och Tuva idag. Det var jätte länge sen vi sågs och vi hade hundra saker att prata om. Lilltjejen har ju börjat med smakportioner och det hade naturligtvis jag en massa frågor om. Har funderat mycket kring detta med gröt- välling- ersättning- smakisar. Texas fyller fyra månader på tisdag och jag är nyfiken på hur han kommer reagera. Men hur ska jag lägga upp det? Ersättning morgon, smakportion vid lunch och gröt på kvällen? Hur gör ni andra?
.
.


Tuva och Texas
.
( aj, jag har bränt mig i hårbotten )

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0