Vad händer?

Har så mycket tankar kring min träning och mat så ni anar inte. Eller vissa av er gör nog. Jag förstår inte varför det inte händer något med min kropp?!? Så som jag håller på. Har sagt det förr, en förändring behövs. Men vilken? Försöker lyfta tyngre, lägga på mer vikter i smithen osv, intervall på bandet osv. Tyvärr har jag varit tvungen att lägga träningen lite på hyllan hela julledigheten då barnpassningen på Friskis har stängt, 

Hjälp mig gärna, ge mig tips. Gäddhänget hänger, låten dallrar och magen blir aldrig fast. Suck! 

(Trött på mitt eget tjat, och fruktansvärt trött på synen på mig själv stundtals. Har så svårt att inte jämnföra mig med alla jag ser på sociala medier. ) 

Nyår

Om några dagar är det återigen dags att fira in ett nytt år. 2013 ska bli 2014. Nya löften ska printas ner, hur många kommer hållas? 
Det ska skålas och ätas hummer. Eller tja, något annat smått lyxigt. 
Vi har inga planer alls för vårt firande. Jag slänger helt enkelt ut en öppen förfrågan. Någon som vill bjuda in oss? Vi är hyfsat lättsamma och kan bjuda på ett glatt humör samt något ätbart. F.d sjukstuga

Vi har precis klivit ur duschen. Rena och all sjuka bortspolat, vi har haft nöjet att besökas av maginfluensan. Inte bara vi, utan även systrar och mamma & pappa. Texas hade en natt av kräk och ca 30 min sömn mellan vattenintag och kräk. Han var otroligt duktig, vi hann till toan eller hinken på golvet varje gång. Mitt lilla hjärta, så fort lilla spyan var klar slutade han gråta och somnade om. 
Jag sköt hela mitt illamående åt sidan för att kunna ta hand om Texas. Men till slut gick det inte längre. En spya och sen huvudvärk från hell. 
Trevlig läsning antar jag ;) nu är känner vi oss väldigt på benen och äta frukost som fina vänner kom med igår (tack Anna och G!!!) 
.

Kram och god fortsättning från oss f.d sjuklingar till er! Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0