sötsuget

Fan, detta jävla sötsug! Jag dör!!!!!
.
Tips mottages gärna vad ni andra gör när suget blir olidligt.
.
Kvällen känns ganska tråkig. Texas somnade vid halv sju och jag har bara sitter här och glor på dålig tv. Lite True Blood för att liva upp? Ohhh yes.
.
p.s. Texas vill leka med sina mostrar.

lite recept tack!

Min lilleman vaknar ju givetvis runt fem-sex på morgonen och vill ha mat. Sen är vi vakna ett tag, ligger och myser och sjunger i sängen för att sen somna om igen. Men jag som vart bortskämd med sovmorgon fram mot nio- halv tio tiden tycker att herrns nya tider känns sisådär kul.
.
Hade en väldigt trevlig förmiddag med flickorna och barnen. Vi åt så vi storknade och det finns fortfarande ett lass plättar kvar. Så det får bli fin frulle imorgon också. Innan simmet. Imorgon står det dykning på schemat om jag hänger med korrekt. Det borde inte bli några större problem med Texas då han inte tycker det är så obehagligt att få vatten i ansiktet. Men man vet ju aldrig. Återstår att se helt enkelt.
.

Så här ser Texas ut när han drar runt på stan och charmar töser.
Lilla guldklimp.
.
Jag vill ha tips på bakverk (och maträtter) al'a LCHF.
Gärna sådana dära som är smidiga att slänga ihop mellan blöjbyterna och lekar.


fin onsdag

Texas vaknade halv åtta!!! och sa: nu är det morgon!!!
Tack för den min lilla underbara son. :)
Rut är här, Sara har precis lämnat bygget och strax drar vi på oss ytterkläder och traskar bort till Willys för att handla frukost. För idag, idag ska det bjudas på frukost i det Behrmanniska hemmet. Huskaplättar, omelett, kaffe och lite annat smått och gott. De som ska få nöjet att smaka allt detta gott är Anna, Elin och lillemannen Noah.
Fint skar'e va en onsdag.
.
Håret är nu något ljusare. Lite (lite) gult, lite honung, lite beige. Ja, lite av varje helt enkelt. Resten av planen är att varje gång jag tvättar håret ha i Revlon white platina för att få lite mer kalla toner. Det bli nog bra det här tillslut.
.
Ha nu en fin onsdag alla vackra morsor ( och alla andra) där ute i Sverige!!

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0