min fot forbi

Hahaha, på tal om min fot forbi. Ja, den finns kvar. Kan inte förstå hur man frivilligt vill pilla på någon annans fötter. Vi har pratat om det här hemma. Just fötter kombinerat förlossning. Om jag vill kommer jag kunna ha strumpor på mig, men det lär ju se hur roligt ut som helst. Och förhoppningsvis är jag lite väck i hjärnan när det är dags så jag inte hinner reagera eller säga emot när strumporna åker av.

Till lillen har jag med jätte mysiga små sockor! :)

bäbis mage v.38

Min bäbis mage i v. 38.Mamma har nästan lite svårt att tro att det gömmer sig en liten bäbbe där inne. Jag kan ju fortfarande nå mina tår liksom :)

Men han finns, jag lovar. Igår kväll var det full rulle och jag hade otroligt ont neråt rumpan och trodde lite i smyg att det äntligen var på g. Men sen somnar han.... Nu är det igång igen, men tror ändå inte det är några värkar utan mest bara en påminnelse om att det snart är dags. Bara inte riktigt ännu.

Min gårdag var helt suverän. Först var jag och syrran hos familjen Hjort och blev bortskämda med fika och massa ärvegods. Och barn mys såklart.

Sen veckans höjdpunkt; träffa Emma och Tommys helt bedårande lilla (hon är verkligen jätte liten) dotter Tuva. Och jag fick träna lite på att hålla bäbis. ♥

Förhoppningsvis dröjer det inte länge innan jag får hålla och mysa igen.

Idag är jag bara hemma, tvättar och försöker fördriva tiden.

åka en sväng till byn

Snart ska jag gå bort med syrran till ridhuset för att dä möta mamma och ta med lilla Rutan hem. Hon har varit´med mamma inne på jobbet idag då hon vaccinerades imorse.
Dagen har gått fort då jag visst råkade somna några timmar när jag låg och mös med Olga. Är så himla sugen på coca-cola. Dricker sällan läsk, men just nu har jag ett jätte sug och måste nog ta en av bilarna för att åka bort till byn sen och handla lite onyttigheter.

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0