Semester

Om 1 vecka har vi sommarlov/ semester. Då väntar fyra veckor av (förhoppningsvis) bad, sol, glass, landet, svett, utflykter och härliga dagar tillsammans med nära och kära. Vi behöver semester. Vi behöver kvalitets tid, tid att bara vara. Lunka runt i pyjamas, titta på Ben 10, dricka en kanna kaffe och äta frulle på balkongen. Men innan nästa måndagskväll ska det jobbas på, ätas middag med jobbet samt Texas-fri helg vilket är likamed Friskistid bara för mig själv. 
.
Nu är det kvällsläsning på g. Och när Texas somnat fortsätter jag plöja Mad men.
.


Bröllopsyra

Denna helg har varit helt fantastisk. Minstingen till syster har äntligen blivit Fru Youngstead. Och vi andra systrar fick en härlig svåger på köpet! 
Bröllopet var så fint, prästen var en rolig man som satte sin egen prägel på vigseln, regnet öste ner och det betyder tur. Folket var glatt och maten var suverän. Jag och Amanda fick iväg kidsen till respektive barnvakt och festade (jag utan alkohol) fram till sent på natten. Imorse när jag vaknade kände jag mig ändå bakis. Full på mat. Mat i mängder. Lycklig långt in i hjärtat efter denna helg. Kära lilla syster! Det finns så mycket att skriva, så mycket minnen. Men just nu får ni hålla till godo med denna lilla summering. 
Texas fick sova hos våra helt underbara vänner i Kaxholmen. Tänker ofta på det där, vilken tur vi har han och jag som har alla fantastiska människor kring oss. Vad vore livet utan dem? Martina, du och dina nära är oss så kära! 
.
.

.

.


Dagen innan bröllopet.

Idag är dagen före bröllopet. Och regnet öser ner. :( hoppas det kan vara lite uppehåll imorgon, fast regnar det får vi gäster se till att hålla humöret uppe ändå! :) 
Jag vaknade vid fyra imorse, eller räknas det som natt?, men lyckades somna om till strax innan sex. Hann med att baka bröd, baka kladdkaka och tvätta innan det var dags för oss att ta en löptur. 5K och lite gymnastiska övningar i lekparken stillade mitt gnagande samvete inför all mat som ska käkas denna helg. 
.
Nu ligger lunchen på rätt plats i magen, matkoma så att säga. Varför kan jag inte sluta äta när jag egentligen är mätt? Varför är jag den som bara öser på mer på tallriken. Enbart för att det är gott? 
.
Snart kommer pappa och hämtar oss, vi ska hjälpa brudparet att duka och fixa inför morgondagen. Texas är vild och jag försöker bestämma vilken klänning jag ska ha imorgon. 

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0