ett medåk, tack!

Idag har vi vart ute jätte mycket. Texas var varm och go, jag frös om mina öron och mina händer. Tjuvarna fick tyvärr med mina vantar och min mössa förra veckan i vagnstölden. Och jag har inte tagit mig för att köpa nytt.
Anna och Pelle har gjort oss sällskap, det bjöds även på god lunch och mycket gott fika.
Imorgon ska Texas vara hos min faster då jag ska iväg på lite medåk på en trafiskola nere i Huskvarna. Lite pirrigt då jag verkligen känner mig "grön". Har ju knappt hunnit jobba sedan jag tog examen hösten 2010.
.
Nu på kvällskvisten var min far här och vi hade ett långt samtal. Jobbigt men väldigt välbehövligt.
Pappa är den bästa och också världens bästa morfar.
.

.
Usch, nu blev det ett sådant däringa snurrigt inlägg. Mina ögon går i kors.
Godnatt.

en rosa gåvagn

Jisses, kollar ni på svt 1? Så mycket vatten, så mycket förödelse. Konstigt det där, på vissa platser på jorde har de inget vatten alls. Och på andra platser förstör det allt i sin väg. Tragiskt.
.
Idag har vi hunnit med en tur till ÖF. Känns lite tråkigt att våra måndagar där snart är till ända. För inom kort börjar mammor att jobba, barn börjar på dagis. Vi får helt enkelt se till att ha egna träffar på helgerna.
Imorgon kommer Rutan och vi ska alla tillbringa dagen nere hos Anna. Texas behöver leka lite med någon annan, idag har han varit extremt gnällig.
.

.
Trots gnäll är han min absolut bästa knodd.
.
.
.
J, mina tankar är hos dig och dina nära ikväll.

det blev en San Fransisco

Igår fick Texas en ny vagn.
Den ser ut så här:

(bild lånad)
.
Det ända som känns lite tråkigt är att han numer sitter framåtvänd hela tiden. Men han verkar inte tycka det är jobbigt. Han verkar faktiskt ganska nöjd :)

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0