Torsdag

Nu har Texas tagit lactylos i tre dagar och det har hjälpt mot magont. Så troligtvis är han något förstoppad och det har självklart gjort ont i magen. 
.
Jobbveckan går mot sitt slut, har Riskettan imorgon innan jag tar helg. Lördagen går i fullt Friskis ös. Egen träning tidigt, familjejympa och öppet hus. Kommer nog vara galet med mycket folk. Min egen träning går ok, känner mig lite tom på energi och mest hungrig hela tiden. 

Texas mage

Texas har nu vaknat med magont runt 5 på morgonen i en veckas tid. Han gråter och klagar på magsmärta, ni kan ju själva tänka er hur morgonenkpnns då.. man är ju inte jätte pigg vid dem tiden och så ett gråtande barn med magont. Ofta går han på toa och bajsar (igår tre ggr) men det onda kvarstår. Efter sådär 30 min och vissa morgnar en liten liten macka lättar det av. Idag kom det upp slem, inget som ens liknar spy eller magsjuka utan typ tjockare spott. Såklart är han livrädd att det ska vara just spy som kommer upp. 
Vad ska jag göra? Det känns jobbigt att det är varje morgon. För så kan vi (väl?) inte hålla på? 
Jag har googlat. Förstoppning, pungkulor i kläm, blindtarm, allergi (mjölk?) osv. Jag tror det kan vara hunger men Texas kan såklart inte sätta finger på vad det är. 

Käftsmäll

Down. Fick en tråkig käftsmäll igår. Då min utbildning till trafiklärare tydligen räknas in som studier på gymnasienivå och även u.s räknas in under denna kategori har jag redan nyttjat 60 av mina 80 veckor jag får ta CSN för. Var så säker på att min utbildning i Örebro var en KY utbildning så just därför jag inte ens tänkt tanken att detta skulle sätta käppar i hjulet för mig. Så nu har jag alltså bara 20 veckor kvar på denna nivå. En termin, resten skulle jag behöva klara mig utan lån. Och det kommer jag inte fixa. kan inte gå in i detta och förlita mig helt på att ett extrajobb kan trygga upp oss ett helt år. Känner mig såklart nedstämd och ja, lite tom. Så jag fortsätter som trafiklärare (förhoppningsvis vill de ha mig kvar!) och hjälper ungdomar till att få sitt körkort. Hjälpa och jobba med folk på annat sätt får jag göra i nästa liv. 
.
Försvarsmakten vore något för mig men även där är det svårt att ro ihop allt som ensam inkomsttagare med barn.

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0