Gekås imorgon.

Så här gla var jag i fredags. Jihoooo. Klackarna i taket. Tittar ni noga ser ni de djupa rynkorna runt ögonen. Jisses, jag är gammal tant nu.

Ni ser även den väldigt lediga klädslen. Det var nog första gången jag hade på mig byxor på krogen, och för att dölja min lite slappa mage drog jag på mig en tunika till. Men det verkade ju gå hem. Raggi raggi ;)

.

Imorgon drar jag, syrran och Anna till Gekås och svennar oss. Fan vad det ska spenderas pengar. Roligt det där, fast mna aldrig tycker man har cash lyckas man alltid köpa en himla massa skit när man drar iväg på sådana här resor. Resor till himmelriket.

Typ.

Eller "hej-billiga-leksaker-riket".

tisdag

Nu på kvällskvisten har jag lyckats slänga ihop en super god korvstroganoff till det lilla pyret. Nåde honom om han vägrar den imorgon. Då blir det andra bullar. Hahah. Jag tycker det är svintråkigt att laga mat, måste följa receptet till punkt och pricka och har ingen känsla alls. Troligen därför jag tycker det är tråkigt.
Mannen jag ska gifta mig med måste älska att laga mat.
Älska älska älska.
.
Har vart iväg på trevligheter hela eftermiddagen. Blivit bjuden på gooo kaffe och bara haft det gött helt enkelt.
Kidsen lekte tills de gick i däck. Sötongar!
.
Nu borde jag egentligen gå till sängs då jag, vi, ska upp svintidigt imorgon. Bara för att jag är dum nog och tar en tid på mödravården klockan 8.15. Vad tänkte jag??!!??

En dag i november

Jag blir så jävla less på mig själv ibland alltså. Det gula barret är numer lite mer gult. Hej och hå.
.
Det var mycket trevligt idag på ÖF, jag kom på mig själv med att sitta och predika över det här med "no carbs", för mig har det funkat jätte bra. Men det gör det säkert inte för alla. Plus att jag inte gått all in så att säga. Det jag gjort med kosten är att jag plockat bort riset, potatisen, pastan och brödet. Men äter fortfarande morötter, frukt och lite godis då och då. Och en kaka ibland.
Svarade även på frågan om Texas pappa och varför jag är ensam. Jag drog inte hela karusellen, men kände mig ändå väldigt trygg i mitt svar. Vad sen de andra mammorna tycker och tänker rör mig inte alltför mycket i ryggen. Det är och kommer alltid vara de som tycker att mitt val och mitt beslut kanske går emot deras normer, men de flesta verkar ta det med ro.
De ser Texas, de ser mig och de ser oss tillsammans.
Vad de då ser hoppas jag är kärlek.
Och en fin liten liten familj.
.
Imorgon kanske Rutan dyker upp?!? Om inte får det nog bli en liten jakt på lite lampor till hemmet. Dagar då inte solen visar sig är det så dystert och mörkt här inne.
.
På tal om gröten, jag har börjat koka egen men Texas är sådär förtjust i den. Men jag ger mig inte, det är ju stor skillnad i pris. Så nu blir det att testa sig fram, lite smör, lite kanel, lite hallon, mjölk... ja.. allt möjligt kan man ju ha i. Allt för att behaga den lille. :)

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0