Torsdag

Vissa dagar ligger jag verkligen på latsidan vad gäller skrivandet. Fast nu för tiden är det nästan mer en bildblogg än skriftblogg. 
.
Vi är hemkomna till city efter några dagar med bästa familjen i Kaxholmen. Vi går all in för att bli smittade med vattkoppor. Vore så skönt om Texas kunde få det nu, ingen tid är en lämplig tid. Men jag har det ngt lugnare nu direkt efter semestern på jobbet. Så jo, lite lämpligare nu än till jul tex. 
.
Har lyckats koppla in AppleTv här hemma idag, nu vore det verkligen på sin plats med en ny större tv. Tur man är gjord av pengar.. Hehe... 
.


Favoritungar. 
.

Härliga dofter kom med posten idag.
.
Toker 

Bad och tacos

Har kusin Elvira på sleepover. 
.

.
De var trötta efter eftermiddagsbad i Vättern, lek och tacokvällsmat. 

.
Vi hade en mysig morgon tillsammans med vattkoppor kidsen i Kaxholmen. Underbara ungar! Prickiga och lite halvsega. Nu håller jag verkligen tummen för att Texas blir koppig om två veckor. 

Härlig dag

En underbar dag lider mot sitt slut. Bästa familjen i Kaxholmen bjöd in till grillfest, vilken succé. Andra året vi deltar, härliga barn och trevliga ungar. Det kom några få stänk med regn, men sen kunde vi snabbt flytta ut igen. Det har badats, grillats och ätits så gott. 
Nu nattsde jag precis Texas och ska ta mig lite egentid i soffan med de andra päronen. Vi och en påse ostbågar ;) 
.
.

.

.
Och ja, hoppas på vattkoppor också. Willes bröt ut idag ordentligt och Bonnie har fått någon enstaka kopp. Så mycket närkontakt har det varit.. :)
.

Gosigaste Wille 

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0