Nyår

Gott nytt år vänner. Hoppas första dagen på nya året varit vänlig mot dig. Vi har gjort i princip ingenting. Då vi sov på landet inatt tillbringade vi hela morgonen och förmiddagen där. Jag tog en promenad efter frukosten och de andra fixade med hönsen. Väl hemma i stan parkerade vi våra rumpor i soffan och där blev de sen kvar. Texas levde life och åt upp en del av allt godis som är kvar efter dessa helger. Jag överåt istället soyayoghurten jag köpte igår. 
.
Vårt nyårsfirande var stillsamt (barnen var allt annat än stillsamma iof) med pizza, godis, chips och film. Elvira somnade runt nio, Texas runt tio och jag vid elva. Vaknade vid tolvslaget då det faktiskt var någon där ute i byn som brände av lite raketer. Jag avlägger inga nyårslöften utan försöker göra det bästa av varje dag istället. Jag ska försöka ta det lugnare. Andas mer och äta betydligt mer potatis. Önskar oss att få vara friska och krya, många timmar tillsammans och oändligt mycket kramar. Detta önskar jag även åt alla andra också. Kan inte alla bara få vara glada och lyckliga framöver? Jag önskar så mycket jag bara kan! 
.
Efter jul och nyår brukar jag ofta få en dipp, en tomhet tar över och jag får kämpa lite med mina hjärnspöken. Socialiserar gärna och vi är lediga en vecka till så hör gärna av dig om du vill bjuda in dig själv hit eller bjuda hem oss till dig. 
.
.
.
.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0