2015 blir 2016

Snart är 2015 till enda. Ett år som passerat utan några större avtryck, eller? Lilla Ralf föddes och jag blev således moster för 3:e gången. Texas fick fira sin 4 års dag i härliga Göteborg med våra underbara vänner plus en heldag på Universeum. Sommarlov utan någon speciell värme, inte mycket bad men härlig ledighet på 4 veckor. Hösten innehöll mycket familjejympa och fint höstväder. Väldigt (eller ens någon?) lite sjuka?!? Peppa peppa att det hänger med in i 2016 också! Vi har lekt mycket med kompisar, både "gamla" och nya, roligt! Första stora grejen som händer 2016 är att Texas fyller 5 år och någon vecka därefter blir mami/ mormor 60 år! 
Jag tänker att 2016 ska bli ett härligt år, mycket skratt och glädje. Mycket svett och slit. Mycket gott att äta. Mycket kärlek. Mycket vänskap & gemenskap. Och förhoppningsvis ett finare år för alla i världen. 
.
Näst sista dagen på året trivdes vi på berget med familjen S. Barnen härjade och vi vuxna hade tid till samtal och skvaller. 

.
.
Avslutar med ett jätte HURRA för vår bästa Bonnie idag! 5 år! Tjohooo och grattis! 


Imorgon träffar vi nyblivna 5 åringen och resten av kaxholmsklanen + 4 personer till för att fira in det nya året! Ska bli så härligt! 

Jossan

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0