Löpning, bio och fotboll

Ligger i soffan och kikar på Gäst i spenaten på Barnkanalen med Texas. Vi är lite småfrusna (trots dusch) efter skyfallet vi cyklade i på vägen hem från fotbollsträningen. Vi var blöta rakt igenom allt vi hade på oss. Träningen var succé! Texas har sett fram emot att börja i ett eget lag, P11 på Ekhagen. Han gillade det mycket! Kommer bli roliga söndagar framöver (minus nästa söndag då vi ska på sleepover i Lekeryd). 
 
Gårdagens fika och biodejt med E var så mysigt. Tack fina vän för denna födelsedagspresent! Tänk att vi fann varandra i övningsbilen... :) Vi började med sconesfika på Condecco och sen såg vi Skönheten & Odjuret. Den var så fin, fantastisk scenografi. När vi kom hem var barnen vakna och pigga trots att klockan var sent. Texas vart besviken att han inte fick sova kvar så det måste vi boka in!! 
 
.
Just ja, innan vår kvällsdejt sprang jag ju Erikshjälpen Charity Run runt Rocksjön. Stackars pappa fick känning i vaden men jag kände mig pigg. Tog rygg på en kvinna nästan hela rundan, det hjälper ju jätte mycket! 4,5 km på 23 min! Personbästa! De snabba intervallerna på bandet har gett resultat vågar jag nog säga?!? 
 
.
Och idag var det tänkt marklyft efter jympan men båda racken var upptagna så jag bytte plan och jobbade benen med lite andra övningar. Nu är det tid att ta mig in på Texas rum och köra rörlighet några minuter. Ladda för ny vecka!! 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0