Idag är det söndag

Vi ligger i sängen, Texas somnar förhoppningsvis snart. Måndagmorgon är vår tidigaste dag att stiga upp. Klockan 06.00 väcker jag honom och då har jag själv varit vaken i ca 15 min. Lämnar vid 06.45. Livet alltså! 
.
Igår när jag tränade fick jag ont i ländryggen (igen). Pga att jag tappade bålen i mina lyft. Och idag hade jag väldigt ont när jag vaknade men det har lättat av under dagen. Men det är till att tänka på hur man sitter så jag inte faller ihop som en säck potatis. Så tagit det lugnt idag.
.
Vi har fikat med Kristina & Elsa idag. Kristina och jag lärde känna varandra 1999 när vi började i samma klass på Plönningegymnasiet. Och i två år bodde vi tillsammans i ett hus inne i Harplinge. Med oss bodde också Moncan, Emma, Jessica och Lena (som nu bor i Värnamo. Och som vi träffar några gånger om året. Tradition att fira midsommar tillsammans sen tre år tillbaka). Jag och Kristina har alltså inte träffats sen studentdagen 2002!!!! Galet! Men via de sociala medierna har vi ändå haft lite koll på varandra, framförallt de senaste åren. Hon är nu boende i Skara och hade i helgen "mamma- dotter" helg här i Jkpg. Jag fick så mycket energi av att ses, vi har så otroligt mycket minnen tillsammans. När man bor sådär i kollektiv utan föräldrar i tonåren delar man liksom på allt, eller ja, inte allt såklart men nästan. Och de där åren och den tiden kan ju ingen annan än vi som upplevde det förstå. Och just vi två åkte även en månad på praktik till Irland och bara det i sig, den resan, är ju ett äventyr i sig. Ja den månaden alltså. Vi fick uppleva mycket då. Galna kosjukan, första snön på 10 år på ön, fulla irländare, turridning med folk som aldrig tidigare suttit i sadeln, gräslig mat, ponnisar i misär osv... Men det var då och idag är idag och det var så kul att ses! Så nu får vi se till att det inte tar 14 år igen innan vi ses! 
.
Texas har svårt att somna verkar det som. Fasar för imorgon bitti... suck.. skär i hjärtat att behöva väcka honom så tidigt... Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jossan & Texas

- och en dammråtta här och där

RSS 2.0